15 زن موفق ایرانی با شهرت جهانی

15 زن موفق ایرانی با شهرت جهانی

 

امروزه ایران به عنوان یکی از پیشرفته‌ترین و قوی‌ترین کشورها در عرصه‌های مختلف شناخته می‌شود و این موفقیت‌ها به وجود تعداد زیادی از دانشمندان و نخبگان ایرانی وابسته است. این افراد نه تنها در داخل ایران بلکه در سطح بین‌المللی نیز شناخته شده و جایگاه ویژه‌ای کسب کرده‌اند، و هر یک از آنان به نوعی مایه افتخار ملت ایران به شمار می‌روند.

برخی از این نخبگان در ایران متولد شده‌اند و برخی دیگر در خارج از مرزهای کشور، اما همواره برای نیل به موفقیت و ارتقای وجهه ایران تلاش کرده‌اند.

 

1- خانم انوشه انصاری

انوشه انصاری در ۲۱ شهریور ۱۳۴۵ (۱۲ سپتامبر ۱۹۶۶) در مشهد متولد شد. او مهندس و کارآفرینی برجسته است و بنیان‌گذار شرکت Prodea Systems می‌باشد. او در سال 2001 موفق به کسب سود 10.8 میلیون دلاری شد و این موفقیت او را به عنوان یکی از تاجران و سرمایه‌گذاران زن معرفی کرد. انوشه همچنین به عنوان نخستین زن و چهارمین مسافر فضایی که هزینه سفرش را خود تامین کرد، شناخته می‌شود. در حال حاضر، وی مدیرعامل Prodea Systems 

 

2- خانم پریسا تبریز

پریسا تبریز، یکی دیگر از زنان برجسته ایرانی در عرصه فناوری، در سال ۱۹۸۳ به دنیا آمد. او به عنوان یکی از مهم‌ترین شخصیت‌ها در امنیت گوگل کروم شناخته می‌شود و در سال ۲۰۱۲ در فهرست ۳۰ زن برتر جهان از دیدگاه مجله فوربس قرار گرفت. او به محض فارغ‌التحصیلی به گوگل پیوست و در حال حاضر به عنوان «شاهدخت امنیت» در Chrome Security شناخته شده است.

3- خانم رکسانا ورزا

رکسانا ورزا در حال حاضر در استارتاپ‌های مایکروسافت در فرانسه فعالیت می‌کند و مدیریت دو برنامه Bizspark و Microsoft Ventures را برعهده دارد. در آوریل ۲۰۱۳، وب‌سایت Business Insider او را به عنوان یکی از ۳۰ زن موفق زیر ۳۰ سال در حوزه فناوری معرفی کرد. رکسانا پیش از پیوستن به مایکروسافت در زمینه‌های مختلف دیگری نیز تجربه‌های ارزشمندی داشته است.

4- خانم ثریا دارابی

ثریا دارابی بنیان‌گذار شرکت مد و فشن Zady است، که در فروش و طراحی لباس‌های مدرن و شیک فعالیت می‌کند. قبل از تاسیس این شرکت، او در نیویورک تایمز مشغول به کار بود و این تجربه به او کمک کرد تا دیدگاهش نسبت به دنیای دیجیتال را تغییر دهد. ثریا به عنوان یکی از پیشگامان در مدیریت رسانه‌های اجتماعی شناخته می‌شود و اکنون در بروکلین، نیویورک، زندگی می‌کند.

 

5- خانم رکسانا مصلحی

رکسانا مصلحی، پروفسور اپیدمیولوژی ژنتیکی، به مطالعه عمیق و کاربردی در زمینه پیشگیری از سرطان و عوامل ژنتیکی آن شناخته می‌شود. او در ایران متولد و در کانادا بزرگ شد و در تخصص‌های علمی خود تأثیر بسزایی در درک روابط میان ژن‌ها و بیماری‌ها داشت.

6- خانم مریم میرزاخانی

مریم میرزاخانی، یکی از برجسته‌ترین ریاضیدانان جهان و استاد دانشگاه استنفورد، در سال ۲۰۱۴ به عنوان نخستین زن و اولین ایرانی دریافت‌کننده مدال فیلدز، معتبرترین مدال در رشته ریاضی، معرفی شد. او در تاریخ ۲۳ تیر ۱۳۹۶ درگذشت و جامعه علمی در تمام جهان را متأثر کرد.

7- خانم ماریا خرسند

خانم ماریا خرسند، دارای کارشناسی ارشد علوم کامپیوتر است که به عنوان مدیر اجرایی " SP Sveriges Tekniska Forskningsinstitut " در سوئد می باشد که اخیرا مدیرعامل مجموعه بزرگ Dell گردید. اما یکی از قابلیت هایی که هر گوشی ای از آن بهرمند است، قابلیت بلوتوث است که در گذشته نه چندان دور اختراع شد و برای اشتراک گذاشتن فایل ها میان گوشی های مختلف کاربرد داشت و دارد که مخترع آن خانم ماریا خرسند که یک خانم ایرانی است، می باشد.

 

8- خانم پردیس ثابتی

خانم پردیس ثابتی یک زیست شناس محاسباتی ایرانی-آمریکایی است که در زمینه ژنوم ملاریا و ژنتیک پزشکی و تکاملی توانست مطالعه بسزایی را ایفا سازد و الگوریتمی را برای کار هر چه آسانتر مشخص نماید. او در دانشگاه هاروارد آمریکا تحصیل نموده است و سومین زن در تاریخ این دانشگاه است که موفق به کسب معدل 100 از این دانشگاه گردیده است.

9- خانم کریستین امان پور

کریستین امانپور متولد 12 ژانویه 1958 (دی ماه 1336) می باشد که یکی از مشهورترین و نام آورترین زنان ایرانی در خارج از کشور است و این روزها به عنوان مجری در تلویزیون بریتانیا فعالیت دارد. وی یکی از افراد شاخص و مهم شبکه خبری CNN است و مصاحبه های شبانه توسط وی صورت می گیرد. همچنین وی یکی از معدود خبرنگاران زن در جهان است که بیشترین میزان دنیال کننده را در صفحات مجازی داراست.

10- خانم مینو اختر زند

مینو اختر زند فرماندار فعلی منطقه " Jönköping " در سوئد است که وی در تهران متولد شد و در سن 17 سالگی به استکهلم سفر کرد تا در رشته مهندسی الکترونیک تحصیل نماید. وی دارای سابقه کاملا درخشانی در طول عمرکاری خود است و از مهم ترین آنها می توان به منصوب شدن وی به عنوان مدیرکل راه آهن سوئد اشاره نمود و در ژوئن سال 2009 میلادی معاون رئیس اداره زیرساخت های راه آهن اروپا تبدیل گشت.

در نهایت پس از مدت ها کار در سال 2010 به عنوان فرماندار منطقه " Jönköping " منصوب شد و تا اکنون در این سمت جای دارد.

 

11- خانم ترانه رضوی

ترانه رضوی یک پزشک معمولی نیست و وی پزشک شرکت بزرگ و جهانی گوگل در " Mountain View " کالیفرنیا می باشد و وظیفه وی حفظ سلامت کارکنان این شرکت بزرگ می باشد. همچنین وی به این علاقمند است تا بتواند تاثیر ترفندهای علمی و تکنولوزی را در سلامت انسان را آگاهی بیابد.

12- خانم رودابه بختیار

رودابه یا رودی بختیار این روزها تولید کننده تلویزیون تامسون رویترز است. وی فعالیت خود را از شبکه CNN آمریکا آغاز کرد و بعد از مدتی مجری بخش " CNN Headline News Tonight" گردید. با این وجود وی دارای بیش از یک دهه تجربه کاری در رسانه های بزرگ جهان اعم از رویترز ، CNN و... را در سابقه کاری خود داشته است.

13- خانم گلی عامری

یکی دیگر از افتخار آفرینان ایرانی در خارج از کشور خانم گلی عامری است که یک دیپمات و تاجر ایرانی-آمریکایی می باشد. او رئیس و مدیرعامل " Global Engagement " می باشد که این شرکت به منظور تقویت تعاملات میان آمریکا و دیگر نقاط جهان می باشد و هدف تاسیس این شرکت افزایش ارزش های مشترک و احترام متقابل می باشد.

وی معاون نخست وزیر سابق امور ارزش های انسان دوستانه و دیپلماسی فدراسشیون بین الملل صلیب سرخ بود. او همچنین معاون وزیر خارجه امور آموزشی و فرهنگی ایالات متحده بوده است. وی در سال 2007 میلادی از طرف " NW Women’s Journal " به عنوان یکی از 100 زن قدرتمند شمال غرب آمریکا انتخاب شد.

 

14- خانم مونا جراجی

پروفسور مونا جراحی متولد ایران است و یکی از شناخته شده ترین و معتبرترین دانشمندان، ریاضیدانان، فیزیکدانان و محققان در ایالات متحده آمریکا می باشد. وی نشان " استعداد برتر حرفه ای جوان سال " را از کاخ سفید و به وسیله رئیس جمهور وقت به دلیل تحقفیقات فراوان وی در فناوری " تراهرتز " دریافت نمود. این روزها وی به عنوان یکی از جوان ترین استادیارهای زن در دانشگاه برکلی کالیفرنیا است.

15- خانم فرح کریمی

فرح یا فرحناز کریمی یکی دیگر از موفق ترین زنان ایرانی در جهان می باشد و از مهم ترین سوابق کاری وی می توان به منصوب شدن وی در پارلمان کشور هلند در بین سال های 1998 الی 2006 میلادی اشاره نمود.

جهت دریافت نمایندگی انحصاری آرتیستون صنعت در داخل ایران با شماره های 55358689-021 و با شماره 55353840-021 یا شماره همراه 09129593007 یا 09192688018 تماس حاصل فرمایید.
همچنین جهت دریافت نمایندگی صادرات با شماره 09120325966 تماس بگیرید.
کاتالوگ دیجیتال محصولات در قسمت کاتالوگ در دسترس میباشد.
whatsapp